Volg jij ons al op social media voor het laatste nieuws?

Samenwerking met de vakman

Simon de Haas heeft naast twee schitterende showrooms in Zwolle en Groningen ook een goedgevulde groothandel. Voor de vakman is de sanitair groothandel een betrouwbare partner en kunt u terecht voor een diep en breed assortiment sanitair- en installatiematerialen.

Naast marktleider op sanitair vlak, is Simon de Haas ook een to-go-to op het gebied van riolering, verwarming, airco, ventilatie, dakbedekking en non-ferro. De gedreven magazijnmedewerkers staan u graag te woord en de betrokken chauffeurs van Simon zorgen ervoor dat uw bestelling veilig en ongeschonden op de plaats van bestemming komt.

Professionele materialen verdienen een professionele installatie.

Maar let wel, bestellingen bij Simon de Haas kunnen alleen geplaatst worden door installateurs. Dat lijkt in eerste instantie misschien wat klantonvriendelijk, maar u kunt erop vertrouwen dat dit met een gegronde reden wordt gedaan. Want om een oprechte garantie van service en producten te kunnen geven, werken Simon de Haas alleen samen met vakmensen. Een diepte-investering, omdat deze mensen hun ambacht kennen. Want dat is het, een ambacht! Simon de Haas vindt dat professionele materialen een professionele installatie verdienen.

Blijf op de hoogte!

Simon de Haas waardeert de samenwerking met vakkundige installateurs! Daarom gaat er een heel jaar lang gestapeld worden!… In oktober krijgt u bij besteding van €250,- aan Uponor materialen in het magazijn, een gratis Uponor fittingkoffer cadeau! Elke maand een andere leverancier, maar dezelfde koffer. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte van de aanbiedingen.

Even een bakkie

Uiteraard zijn alle hardwerkende installateurs van harte welkom om een bakje koffie met Steven en zijn team te drinken, of op gepaste afstand aan te schuiven bij de donderdagavond maaltijd met de showroomtoppers!

Bestel hier jeTickets