Volg jij ons al op social media voor het laatste nieuws?

Genieten van het buitenleven doen we op allerlei manieren. De één gaat graag aan het werk in de tuin, terwijl de ander geniet met een wijntje vanaf de loungebank. Van mooie bloeiende bloemen, tot een goed gesprek in je tuin. Van razende kinderen door je tuin, of een picknick op het gras. Daarom ook voor ieder wat wils op de Tuinexpo!

garden-gardening-growth-2259-slider

Hoveniers en ontwerpers

Buiten naar binnen halen en weer terug! Dat is waar de hoveniers en ontwerpers voor zorgen. Genieten van je buitenruimte, in alle seizoenen van het jaar. Laat je inspireren door de innovatieve ideeën en ga met een schat aan nieuwe ideeën en inzichten naar huis.

drinking-garden-relax-9206-slider

Bubbelen

Hoe lekker is het om ’s avonds in je achtertuin te kunnen bubbelen. Zonsondergang, wijntje erbij: optimaal genieten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan de deelnemers!

Eten

Food and drink

Genieten van buiten gaat samen met een hapje en drankje. Van Greenegg tot foodtruck, op de Tuinexpo denken we ook aan de inwendige mens.

pexels-vincent-rivaud-4062604

Lazy Lounge

Heerlijk languit op het einde van een drukke dag. Wijntje en kaasplankje erbij. Het genieten begint in de Lazy Lounge.

modderdag7

Coole kids

Buitenspelen! Dat is toch het mooiste wat er is voor een kind. In de coole kids zone kunnen ze al hun energie kwijt, terwijl de ouders genieten van de nazomer. Van blotevoetenpad, klimboomstam, dierenweide tot het bouwen van een wigwam. Er is van alles te doen, en nog zoveel meer!

bloom-blossom-field-162513-slider

Elwawi bazaar

Voor Elk wat wils! Dat is wat je te ziet op de Elwawi. Lekker struinen dus, en rondsnuffelen bij alle stands die er staan.

Pluktuin

Pluktuin

Met de pluktuin fleuren we de boel op. Van zonnebloemen tot prachtige bloemenmengsels. Het wordt een plaatje!

Tuinexpo-tuininspiratie-dagje-weg-overijssel-IIIIII

Tuin & park

Om het ons makkelijk te maken met het buitenwerk, mogen wat pk’s natuurlijk niet missen op de Tuinexpo. Van grasmaaiers tot tuintrekkers, er is van alles te zien.

Ben je benieuwd welke exposanten er komen? Of opzoek naar praktische informatie? Kijk dan snel verder.

Bestel hier jeTickets