Volg jij ons al op social media voor het laatste nieuws?

Alles wat je wil weten over de Tuinexpo Binnenstebuiten op een rij! Wanneer is de Tuinexpo Binnenstebuiten? Is er ook iets te doen voor de kids? Hoe zit het met parkeren? Op deze pagina vind je alle antwoorden op de meest gestelde vragen.

$image['title']

2, 3 en 4 september 2022, Manege De Luttenberg

Data & openingstijden
De 21e editie van de Tuinexpo Binnenstebuiten vindt plaats op 2 t/m 4 september 2022. Zodra de exacte tijden bekend zijn, delen we deze op onze website en social media kanalen. Ook delen we tzt een plattegrond en de toegangsprijzen.

Openingstijden
Vrijdag 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 21.00 uur
Zondag 10.00 – 18.00 uur

Bekijk hier de plattegrond

Download de plattegrond

Veel gestelde vragen

Jazeker! Bij de Tuinexpo Binnenstebuiten kun je gratis parkeren op het terrein.

Het programma ziet er alsvolgt uit:

Tijdens de hele Tuinexpo kun je genieten van alle hoveniers en stands. Zij zijn het hele weekend aanwezig. Daarna zijn er een aantal verhalenvertellers op de verschillende dagen. Zie het programma, in de vraag hierboven.

Meer info over de voorgaande edities vind je op deze pagina. We organiseren al 20 edities de Tuinexpo. Veel krantenartikelen zijn helaas nog niet digitaal, dus vandaar het meeste beeldmateriaal op de website vanaf de vorige editie. Heb je specifieke vragen? Laat het ons dan weten!

Dit verschilt per exposant. Kijk de ‘Exposanten’ pagina voor de website en neem rechtstreeks contact met hen op om te vragen naar de mogelijkheden.

Vanuit richting Deventer: Vanuit Deventer neemt u de N348 richting Raalte/Ommen. Ga op het kruispunt met de N35 rechtsaf richting Almelo. Ga bij de volgende stoplichten linksaf richting Ommen/Hoogeveen (N348). Ga bij de 2e stoplichten rechtsaf richting Luttenberg. Ga op de rotonde rechtdoor en blijf deze weg volgen richting Lemele tot U het dorp uit bent. Ga daarna de 1e weg rechts (Looweg). U vindt na ongeveer 800 meter de manege aan uw rechterhand.

Vanuit richting Zwolle: Vanuit Zwolle neemt u de N35 richting Raalte/Almelo. Neem vervolgens de N348 richtig Ommen / Hoogeveen. Ga bij de 2e stoplichten rechtsaf richting Luttenberg. Ga op de rotonde rechtdoor en blijf deze weg volgen richting Lemele tot U het dorp uit bent. Ga daarna de 1e weg rechts (Looweg). U vindt na ongeveer 800 meter de manege aan uw rechterhand.

Vanuit richting Almelo: Neem de N35 richting Raalte/Zwolle. Tussen Hellendoorn en Haarle krijgt U stoplichten. Ga hier rechtdoor en neem daarna de 1e weg rechtsaf richting Luttenberg (vlak vóór de chinees en het BIM benzinestation). Ga op de kruising rechtdoor. Ga op de T-splitsing rechtsaf en de 1e weg weer links. Na ongeveer 500 meter ziet U de manege aan uw linkerhand.

Vanuit richting Ommen: Neem de N348 richting Raalte. Ga bij de stoplichten tussen Lemelerveld en Raalte linksaf richting Luttenberg. Ga op de rotonde rechtdoor en blijf deze weg volgen richting Lemele tot U het dorp uit bent. Ga daarna de 1e weg rechts (Looweg). U vindt na ongeveer 800 meter de manege aan uw rechterhand.

Er is zelfs een speciale Coole kids zone! Van blotevoetenpad, klimboomstam, dierenweide tot aan het bouwen van een wigwam! Genoeg vertier dus en nog zoveel meer. En stiekem minstens zo belangrijk: de ouders kunnen daardoor in gesprek met een hovenier of rustig genieten van een drankje op het terras.

De kosten van een ticket die je online koopt zijn €11,00. Een kaartje aan de kassa kopen kan natuurlijk ook. Deze kost €12,50. T/m 12 jaar zijn kinderen gratis én ook kun je gratis parkeren. Je krijgt met je ticket eenmalig toegang tot de Tuinexpo. Het maakt niet uit op welke dag je er gebruik van maakt.

Bestel hier jeTickets