Volg jij ons al op social media voor het laatste nieuws?

Nieuw huis, nieuwe badkamer? Dit mag je niet vergeten.

Gefeliciteerd, je hebt net een nieuw huis gekocht! De notariële krabbels zijn gezet en je hebt de sleutel in handen. Als je besluit te investeren in een nieuwe badkamer, is het handig om met een aantal dingen rekening te houden. Simon de Haas zet de belangrijkste tips op een rijtje.

Bepaal je budget

Niet het meest bruisende onderwerp om mee te starten, maar eigenlijk wel de belangrijkste. Reken uit hoeveel geld je kunt besteden aan je nieuwe badkamer. Er is prima sanitair te verkrijgen voor een schappelijke prijs, ook met een kleine portemonnee kom je al een heel eind. Heb je iets meer te besteden? Maak dan alsnog een begroting. Je wilt achteraf niet voor financiële verrassingen komen te staan, omdat je vergeet naar het prijskaartje te kijken.

Meten is weten

Size does matter in dit geval. Want een ligbad van 1 meter 80 gaat niet in een klein hokje passen. Er zijn gelukkig veel creatieve mogelijkheden om op een klein oppervlak aan je sanitaire wensen te voldoen. Laat je adviseren door het team van Simon de Haas. Onze adviseurs beschikken over een vernuftig 3D-programma waarmee ze direct kunnen zien of een bepaald model in jouw badkamer past.

Bepaal je stijl

Een zwart metallic bad naast een Victoriaans ogende wastafel? Kan, maar is niet de meest voor de hand liggende keuze. Kunnen jij en je partner niet eens worden over de stijl? Ga dan voor een basic interieur. Simon de Haas biedt schitterende basismodellen, met een natuurlijke uitstraling. Je kunt vervolgens losgaan met accessoires om je eigen smaak erin te verwerken. Of die van je partner. Of niet… 😉

Doe een diepte-investering

Het loont om te kijken naar diepte-investeringen zoals een douchemengkraan, warmtewinning uit douchewater of een volledig nieuw LED lichtplan. Je haalt meer rendement uit je badkamer en bespaart op die manier op de energiekosten.

Blijf in touch tijdens de bouw

Met de installateur bedoelen we dan. Want die verzorgt de technische kant van het verhaal. En ook al heb je zelf misschien twee linkerhanden, het is wel fijn als hij uitvoert wat jullie hebben afgesproken. Bij Simon de Haas is het alleen mogelijk voor de installateur om producten en materialen te bestellen. Zo weten we zeker dat er geïnstalleerd wordt door een professional en kunnen wij de garantie waarborgen.

Als laatste: pak je moment

De laatste tegel is gelegd, de kranen zijn gepoetst en de handdoeken liggen netjes gevouwen in de kast. De badkamer is klaar voor gebruik! Een ding willen we je meegeven; pak je moment. Want niets is zo fijn om voor het eerst in het schuim te zakken van je nieuwe bad. Geniet! En al die keren daarna ook trouwens…

Bestel hier jeTickets