Nieuws van 2009

De opening van de 15e editie van Tuinexpo Salland is verricht door Piet Zoon, burgemeester van Raalte.

Maandag 2 maart was de laatste dag van de tuinexpo. Kort voor het einde werd de winnaar van de door de organisatie ter beschikking gestelde reis naar het tropische eiland Sint Maarten bekend gemaakt. Uit een grote stapel ingevulde enqueteformulieren mochten de heer Cor Noback en zijn echtgenote uit Olst - de winnaars in 2007 - het winnende formulier te voorschijn halen. De reis is gewonnen door de familie Zwakenberg in Wijhe.

Direct na de trekking belde tuinexpo-voorzitter Albert Hogenkamp de winnaars, die volledig verbouwereerd waren. Nadat Hogenkamp hen overtuigd had dat het geen grap was, ging er in Wijhe gejuich op.

Na de bekendmaking werd de 15e editie van Tuinexpo Salland afgesloten. Voorzitter Hogenkamp toonde zich buitengewoon tevreden. De organisatie kan wat hem betreft terugzien op een bijzonder geslaagd evenement. Ook de standhouders waren na afloop positief over de expo.

Nieuws van 2011

De opening van de 16e editie van de Tuinexpo Salland is verricht door de heer Haarmen, wethouder van de Gemeente Raalte.

De loterij, een reis naar Sint Maarten, is gewonnen door de heer en mevrouw Koldewe uit Nijverdal. Zij hebben in januari 2012 genoten van een prachtige vakantie op het mooie Sint Maarten. Bij terugkomst was het wel even wennen aan het hollandse temperatuurtje.

 
Foto's