Nieuws van 2015

Begint het al een beetje te kriebelen? Vanaf vrijdag 27 februari bent u welkom op de Tuinexpo Salland, de 18e editie.

De officiële opening zal dit jaar worden verricht door de heer Eddy van Hijum, CDA-gedeputeerde in Overijssel. Na de officiële opening, die uitsluitend toegankelijk is voor genodigden, gaan de deuren open om de bezoekers te ontvangen. Wij zijn ervan overtuigd dat zij hun hart op zullen halen aan al het moois dat er te zien is.

Naast een groot aantal bekende gezichten zijn wij erin geslaagd aardig wat "nieuwkomers" aan te trekken. Vanzelfsprekend met voor onze tuinexpo nieuwe producten. Een kleine greep hieruit: prachtige orchideeën, rozen, bonsai-boompjes en allerlei zaden. En wat dacht u van zwembaden, een strovlechtster en een schilderes. Zij zal vast nog wel inspiratie opdoen bij het zien van al die prachtige tuinen, die door een elftal hoveniers met veel liefde voor hun vak zijn aangelegd in de voorafgaande week.

Over inspiratie gesproken: Hidde Klink, inmiddels welbekend door zijn deelname aan het TV-programma "Hollands beste Bloemstylist" in 2014,  zal ook zijn opwachting maken. Ter plekke zal hij via demonstraties prachtige boeketten schikken. En wie weet bent u een van de gelukkigen aan wie zo'n prachtig boekt wordt overhandigd door onze organisatie.

Moe geworden van al de indrukken die u heeft opgedaan? Op ons gezellige terras is er de mogelijkheid voor een lekker kopje koffie of thee, of natuurlijk iets anders. Ook in de foyer boven heeft u een prachtig uitzicht over beide hallen. Direct naast het terras kunnen de kleintjes zich vermaken bij de kinderboerderij, waar konijntjes en kuikentjes het knuffelen waard zijn. Ook de pony zal menig hartje sneller doen kloppen en door het kopen van een lot kunt u zelfs de eigenaar worden van deze pony. Daarnaast kunnen de kleintjes zich laten schminken en is er de mogelijkheid hun creativiteit los te laten op het samenstellen van een klein boeketje. Alles draait per slot van rekening toch om het kleurige en groene van de natuur, met name hier op de Tuinexpo.

Op het buitenterrein de heerlijke geur van oliebollen, zodat ook de thuisblijvers verrast kunnen worden met een zak vol lekkers. Ook is Jurgen Boertjes buiten in de weer met zijn houtzaag, waarmee hij prachtige creaties weet samen te stellen. Nieuw is de broodoven-stand. Menigeen zal watertandend genieten wanneer ze dit ambacht op ouderwetse manier zien uitoefenen. Natuurlijk kunt u ook een lekker vers brood meenemen.

Wij durven gerust te beweren, dat Tuinexpo Salland een zeer hoog groengehalte heeft en zowel door hoveniers, standhouders als bezoekers wordt geroemd om z'n gemoedelijkheid. Het is beslist de moeite waard. Om de prijs hoeft u het niet te laten. En parkeren is bij ons nog steeds gratis.

TOT ZIENS DUS

Spanning
Spanning
Mixen
Mixen
Enqeteformulieren
Enqeteformulieren
Trekking
Trekking
Gezellige nazit
Gezellige nazit
Bekendmaking winnaar reis Sint Maarten
Bekendmaking winnaar reis Sint Maarten
Wie wint de reis?
Wie wint de reis?
  
 
Foto's